Pasveer spreekt: ''Ik heb daar ook niets van te vinden''

0
Pasveer spreekt: ''Ik heb daar ook niets van te vinden''

Remko Pasveer is inmiddels eerste keuze onder de lat bij Ajax, na de blessure van Maarten Stekelenburg. Pasveer maakt vooralsnog echter een onzekere indruk en dus doemt de vraag over een mogelijke terugkeer van Andre Onana weer op. 

Pasveer zelf is daar nauwelijks mee bezig. "Ik ben bezig met mezelf en het team, dit is een zaak van de club en Andre. Ik heb daar ook niets van te vinden", houdt Pasveer zichzelf op de vlakte in gesprek met Voetbal International. "Ik ben hier gekomen om te doen wat er van me gevraagd wordt. Dat is elke dag alles geven, en dat zal ik blijven doen. Wat er met die situatie gaat gebeuren, dat is aan hen."

De twee sluitposten spreken elkaar regelmatig, maar of die gesprekken ook over de situatie van Onana gaan, wil hij niet zeggen. "Ik ken hem natuurlijk al een tijdje, omdat we vaak tegen elkaar hebben gespeeld. Dat was altijd leuk. Hier praten we ook over wedstrijdsituaties, dat gebeurt allemaal ontspannen. Ik heb er ook helemaal geen invloed op wat er met hem gaat gebeuren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›