Pasveer krijgt steun van Ten Hag: ''Hebben alle vertrouwen in hem''

0
Pasveer krijgt steun van Ten Hag: ''Hebben alle vertrouwen in hem''

Remko Pasveer kwam onder vuur te liggen na de goals van Sporting Portugal en FC Utrecht, maar de doelman van Ajax heeft zich inmiddels herpakt. Na de 4-0 overwinning op Borussia Dortmund werd het hij zelfs geprezen en trainer Erik ten Hag is dan ook trots op de routinier.

"Ik weet dat het niet makkelijk is als je op 37-jarige leeftijd hier binnenkomt om deze stijl aan te nemen", zo begint Ten Hag vrijdagmiddag tijdens een persconferentie in aanloop naar de topper tegen PSV. "Maar, zo schatten wij in, de potentie had hij. Hij moest alleen wel stappen maken."

"Nu moet de bevestiging komen", vervolgt Ten Hag. "Hij moet het elke wedstrijd laten zien, al geldt dat voor iedereen. Het komt alleen niet zo vaak voor bij Ajax dat je reddingen moet maken. Je wordt beoordeeld op dat ene momentje. Dat is soms niet in één, maar zelf in twee of drie wedstrijden. Afgelopen zaterdag en dinsdag kon Remko zich onderscheiden. Dat is mooi."

Begin november mag André Onana zijn rentree maken bij Ajax. Veel fans vinden dat de Kameroener terug moet onder de lat, maar Ten Hag sprak daar nog niet over met Pasveer. "Dat is ook niet belangrijk voor hem. Wij hebben alle vertrouwen in Pasveer. Dat hebben we uitgestraald en uitgesproken. We hebben geen enkele bedenking."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›