Jong Ajax wint met 1-3 in Eindhoven; Victor Jensen scoort twee keer

Jong Ajax heeft maandagavond goede zaken gedaan in de Keukenkampioen Divisie. Het team van John Heitinga wist met 1-3 te winnen van FC Eindhoven, mede dankzij twee doelpunten van Victor Jensen.

Jong Ajax kwam laat in de eerste helft op voorsprong in het Jan Louwersstadion. Victor Jensen, die dit seizoen is teruggekeerd in Amsterdam na een huurperiode aan FC Nordsjælland, maakte de 0-1 op aangeven van Naci Ünüvar. Drie minuten later maakte er Kenneth Taylor    0-2 van.

In de tweede helft controleerde het team van John Heitinga de wedstrijd. Pas in de slotfase maakte Jensen zijn tweede doelpunt, wederom op aangeven van Ünüvar. Racz redde in blessuretijd nog de Eindhovense eer en zette de eindstand op 1-3. Jong Ajax is aan een uitstekend seizoen bezig en staat na deze overwinning op de vijfde plaats.