Klopt Newcastle United aan in Amsterdam? ''Overmars gaat er zo heen''

0
Klopt Newcastle United aan in Amsterdam? ''Overmars gaat er zo heen''

Johan Derksen was gisteren tijdens Veronica Inside absoluut woedend. De besnorde analist was niet te spreken over algemeen directeur Marc Overmars van Ajax.

Derksen spreekt met Valentijn Driessen. "Wat mij opviel in jouw column vandaag is dat Overmars wel open zou staan voor een overgang naar Newcastle United, omdat hij slechts 700 duizend euro per jaar verdient. En dan denk ik: het loopt storm bij de voedselbank", begint hij bij Veronica Inside.

"Ik begrijp het ook wel, want die jongens werken in een totaal gekke wereld. Maar als je 700 duizend euro bij Ajax verdient, dan is dat toch een goed salaris voor zijn functie lijkt me. Kijk, het zou de supporters van Newcastle een worst zijn. Al komt er een seriemoordenaar. Het gaat hen er gewoon om dat hij poen binnenbrengt", vervolgt hij. 

Valentijn Driessen begrijpt het standpunt van Derksen. Newcastle United is net overgenomen door een sjeik voor een lucratief bedrag: in Noord-Engeland mag men nu flink spenderen. "Overmars gaat er ook zo heen", besluit Driessen. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›