Haller ziet duidelijke favoriet: ''Elkaar niet voor de gek houden''

0
Haller ziet duidelijke favoriet: ''Elkaar niet voor de gek houden''

Sébastien Haller vindt Ajax de favoriet voor de topper met PSV zondag. De international van Ivoorkust waarschuwt zijn ploeggenoten wel vast voor PSV'er Ibrahim Sangaré, tevens landgenoot van Haller. 

"Ibrahim is een goede vriend van me", begint Haller bij ESPN. "Ik zie dat hij het goed doet bij PSV. Ik ben blij voor hem. Ook al hoop ik dat hij komend weekend niet wint. Hij is een van de beste middenvelders in Nederland. Hij kan overal op het veld spelen. Hij neemt de bal mee vanuit achteruit en probeert het spel te maken. In de aanval probeert hij te scoren en door de verdediging te breken. Hij is vooral voor een ploeg als PSV een hele goede speler."

Een goede speler of niet; Haller ziet Ajax als dé favoriet voor de kraker. "We gaan elkaar niet voor de gek houden. We zijn Ajax, we staan eerste, we zijn regerend landskampioen. Het is aan ons om te laten zien dat dat verdiend is. Dat we verdiend eerste staan. Niets is vanzelfsprekend. Of het de Champions League is of PSV. We moeten weer hard aan het werk en ons fysiek en mentaal voorbereiden. We weten hoe het vorige wedstrijd is afgelopen dus we zinnen op wraak."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›