Ramalho zag probleem bij PSV: ''Alles ging fout na die 2-0''

0
Ramalho zag probleem bij PSV: ''Alles ging fout na die 2-0''

Ajax won zondag met liefst 5-0 van PSV in de Eredivisie. André Ramalho zag hoe het na de 2-0 van Ajax ineens helemaal mis ging voor PSV.

"Op dat moment had ik nog echt het geloof dat we het nog om konden buigen, achteraf zijn we daar niet slim genoeg mee omgegaan. Alles ging fout na die 2-0, daar zijn wij als spelers echt teleurgesteld en boos over", aldus Ramalho bij het Eindhovens Dagblad.

"De wedstrijd tegen Monaco is niet te vergelijken met deze. Het is niet makkelijk om dat te verwerken, maar we hebben nu een week om te herstellen en onszelf mentaal weer bij elkaar te rapen", vervolgt de Braziliaan. "We hebben een jonge ploeg, maar wel met genoeg kwaliteit om het weer om te buigen. Daar ben ik van overtuigd."

PSV oogt dit seizoen kwetsbaar achterin. De ploeg kreeg al zeventien tegendoelpunten. Ajax kreeg er pas twee. "Die cijfers zeggen alles. Natuurlijk, je moet ook kijken naar hoe we spelen. En wij spelen heel aanvallend, dan is het niet altijd makkelijk om te verdedigen. Maar we zijn kritisch genoeg om te weten dat we onszelf moeten verbeteren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›