Klaassen: ''Je weet wel dat je tien procent extra moet laten zien''

0
Klaassen: ''Je weet wel dat je tien procent extra moet laten zien''

Davy Klaassen is nog altijd emotioneel wanneer hij aan Abdelhak Nouri denkt. In gesprek met Ajax TV vertelt hij over de bijzondere band die hij met hem had.

"Het is lastig", reageert hij in gesprek met Ajax TV. "Ik weet nog dat ik weg was en dacht: aan de ene kant had ik hier graag bij willen zijn, maar aan de andere kant zou het misschien ook nog meer impact hebben gehad. Hij zei altijd tegen me: laat het me even weten als je weggaat, want dan neem ik het over. Ik had een goede band met hem."

Samen haalden ze de Europa League finale. "Het halen is het hoogtepunt, maar als je verliest, kan ik niet terugkijken met een goed gevoel. Op die dag is er geen blijdschap, want je gaat erheen om te winnen."

Zijn rentree in Amsterdam zorgde voor druk. "Je weet wel dat je eigenlijk tien procent extra moet laten zien, want je ging op je top weg en dan moet je eigenlijk ook weer op dat niveau binnenkomen. Anders zal het altijd worden gezien als: hij is niet meer zo goed als vroeger. Daar was ik me wel van bewust."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›