''Ik deed het expres en ik schaam me er niet voor om dat te zeggen''

0
''Ik deed het expres en ik schaam me er niet voor om dat te zeggen''

Zlatan Ibrahimovic heeft geen spijt van de beuk die hij uitdeelde aan César Azpilicueta in het WK-kwalificatieduel van Zweden met Spanje. Door de gele kaart die hij ervoor kreeg mist hij het eerste duel in de play-offs.

"Ik deed het expres en ik schaam me er niet voor om dat te zeggen. Hij deed iets stoms tegen mijn ploeggenoot", zegt Ibrahimovic in een interview met The Guardian. "Ik zou het zo weer doen, hij moet begrijpen dat hij dat niet kan doen."

De oud-Ajacied is duidelijk boos. "Het gaat niet om het missen van de play-offs. Het gaat erom dat hij moet snappen dat je iemand die op de grond ligt niet in de zeik neemt. Je valt geen hond aan die niet blaft. Val iemand aan die iets terug kan doen. Het is te makkelijk om mijn teamgenoten van twintig jaar oud aan te pakken. Ik hoop dat hij het nu snapt."

Erkennen dat het een domme actie was, doet hij wel. "Niemand is perfect. Dat betekent niet dat ik geen fouten maak, maar ik leer er wel van. Het was stom, maar ik zou het zo weer doen. Het gaat erom dat ik dicht bij mezelf blijf. Dat is wat ik bedoel als het gaat om perfect zijn. Voor mij is het perfect om mezelf te zijn. Het was geen goede actie, maar ik zou het zo weer doen. Zo ben ik. En ik ben niet bang om het te zeggen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›