Berghuis over Ajax-duel tegen Besiktas: ''Dat zorgt al voor druk''

0
Berghuis over Ajax-duel tegen Besiktas: ''Dat zorgt al voor druk''

Ajax is al zeker van Champions League-overwintering, maar de druk staat er bij de Amsterdammers gewoon op tegen Besiktas. Steven Berghuis is erop gebrand dat zijn team een zege boekt in Turkije.

"We zijn allemaal competitieve mensen, dus spelen we gewoon om te winnen", zegt Berghuis op een persconferentie. "De druk staat er morgen ook gewoon op. Het maakt misschien een klein verschil dat het ticket voor de volgende ronde al binnen is, maar je speelt Champions League. De speciale ballen zijn er weer en het stadion is weer aangekleed met de Champions League-stickers. Dat zorgt al voor druk."

Berghuis is niet bang voor de fanatieke supporters van Besiktas. "Als het fluitsignaal gaat ben je daar niet veel mee bezig. We moeten onverstoorbaar zijn, niet reageren en ons richten op wat we als team moeten doen. We hebben wel vaker zo'n podium gespeeld."

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›