Vraagtekens bij keuze Ten Hag: ''We spelen niet tegen PSV zondag''

0
Vraagtekens bij keuze Ten Hag: ''We spelen niet tegen PSV zondag''

Ajax verzekerde zich in de eerste vier groepsduels al van overwintering in de Champions League. De eerste plek in de groep lijkt een formaliteit. Toch is het belangrijk dat Ajax blijft winnen in de groepsfase, vindt Arie van Os penningmeester van Ajax tussen 1989 en 2001.

Trainer Erik ten Hag is van plan een aantal spelers, die normaliter reserve staan, de kans te geven in het vierde groepsduel. Van Os stipt aan dat het financieel aantrekkelijk is om te blijven winnen. "Wij kregen in onze tijd ook wel winstpremies van de UEFA, maar die stonden in geen verhouding tot de bedragen van nu", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

Per gelijkspel krijgt Ajax 900.000 duizend euro, terwijl een overwinning 2,8 miljoen oplevert. "Dat laatste is bijvoorbeeld bijna een derde van de begroting van Go Ahead Eagles en voor Ajax in deze coronatijd een zeer welkom extraatje. Voor de Eredivisie hoeft Ajax het niet te laten om volle bak te gaan, want we spelen zondag niet tegen PSV, maar tegen Sparta", besluit Van Os.

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›