''Internationale aanzien kan Ajax verzilveren bij Europese successen''

0
''Internationale aanzien kan Ajax verzilveren bij Europese successen''

Groepswinst voor Ajax is zo goed als zeker. Chris Woerts beseft echter dat een overwinning voor Ajax vanavond tegen Besiktas goed is voor de clubnaam.

"Ajax zou de klinkende zeges op Borussia Dortmund en de eerdere overwinningen tegen Sporting Portugal en Besiktas teniet doen door een nederlaag bij Besiktas, want je bent zo goed als je laatste wedstrijd", begint Woerts in De Telegraaf. "De club heeft onder commercieel directeur Menno Geelen de grenzen naar de internationale markt verlegd en wat dat betreft een grote voorsprong op Feyenoord en PSV genomen."

Ajax is daarnaast na Manchester United de grootste club ter wereld op TikTok. "Dat geeft aan hoe succesvol de strategie is. Het grote internationale aanzien kan Ajax verzilveren bij Europese successen. Mijn advies zou dan ook zijn tegen Besiktas geen gas terug te nemen, want het gaat erom de merknaam nóg groter te maken."

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›