Ajax treft knipoog-Kroaat bij Besiktas: ''Iets vreemds aan de hand''

0
Ajax treft knipoog-Kroaat bij Besiktas: ''Iets vreemds aan de hand''

Ajax treft woensdagavond bij Besiktas Domagoj Vida, beter bekend als de 'knipoog-Kroaat'. Ajax had een veel beter doelsaldo dan concurrent Olympique Lyon, die wonnen echter met 7-1 van Dinamo Zagreb en gingen door. De Ajax-fans dachten later een knipoog te zien bij Vida in de richting van Bafetimbi Gomis.

"Ik dacht dat we het makkelijk zouden halen", begint Theo Janssen bij de NOS. "We waren bezig met onze eigen wedstrijd, pas na de wedstrijd hoorde ik voor het eerst iets over Dinamo Zagreb-Olympique Lyon. Als je afhankelijk bent van doelsaldo, is het altijd je eigen schuld. We hadden het zelf af moeten maken."

Janssen rook na de wedstrijd onraad, zeker na het zien van de beelden. "De samenvatting kwam voorbij, met die knipoog. We wisten dat er iets geks, iets vreemds aan de hand was. Maar ook gelijk dat het moeilijk te bewijzen zal zijn, mocht er echt iets gefixt zijn. De UEFA draait zoiets toch nooit terug."

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›