''Kan me voorstellen dat ze verbaasd zijn over reactie Ten Hag''

0
''Kan me voorstellen dat ze verbaasd zijn over reactie Ten Hag''

Erik ten Hag gaf dinsdag aan zich geërgerd te hebben aan de houding van de wisselspelers van Ajax. Ajax-watcher Johan Inan van het Algemeen Dagblad snapt de reactie van de Ajax-trainer wel.

"Ik kan me wel voorstellen dat mensen verbaasd zijn over de reactie Ten Hag. Maar dit is Ten Hag ten voeten uit", begint Inan bij de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. "Neres heeft hij na de wedstrijd tegen FC Utrecht in bescherming genomen, maar nu wil hij laten blijken dat hij hem nodig heeft."

De verwachting is dat Ten Hag zijn elftal flink gaat wijzigen. Onder meer David Neres en Perr Schuurs lijken een basisplaats te krijgen. "Ajax gaat geen oefenwedstrijd spelen in Turkije, maar hij wil met de spelers die nog niet veel gespeeld hebben ook het hoge niveau kunnen halen."

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›