''Gaat niet tussen Berghuis en Klaassen, maar Gravenberch en Klaassen''

0
''Gaat niet tussen Berghuis en Klaassen, maar Gravenberch en Klaassen''

Ajax speelt vanavond in de Champions League tegen Besiktas. De verwachting is dat Erik ten Hag zijn elftal op enkele plekken gaat wijzigen voor het treffen met de Turkse topclub.

"Hij zal echt wel kijken wat hij nodig heeft, ook in aanloop naar de laatste wedstrijden voor de winterstop", verwacht Cziommer bij Voetbalpraat. "Hoe hij wil voetballen, welke spelers hij nodig heeft, welke spelers hij ook wil zien. Dit zijn nu die momenten voor een trainer om te zien welke spelers zich nog verder kunnen ontwikkelen in het team."

"Vooral in Europa, maar ook in Nederland waar ze weleens punten laten liggen - wat onnodig was", vervolgt hij. "Maar het niveau van Ajax is voor ons hier in Nederland gewoon fantastisch om te zien. In het buitenland praat men weer over Nederland dankzij Ajax. Het is écht genieten."

Cziommer denkt dat Davy Klaassen zal spelen op de plek van Ryan Gravenberch. "Het is natuurlijk hét gevecht op het middenveld. Het gaat niet meer tussen Berghuis en Klaassen, maar Gravenberch en Klaassen. Het is nu ook een mogelijkheid om te kijken hoe Klaassen het doet op die positie, om te zien of je meer ervaring nodig hebt of toch de kwaliteit van Gravenberch. Het gaat erom hoe je de laatste wedstrijden voor de winterstop afsluit en daar zou hij deze wedstrijd voor kunnen gebruiken."

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›