Driessen adviseert: ''Doe niet gek en pak die 2,8 miljoen''

0
Driessen adviseert: ''Doe niet gek en pak die 2,8 miljoen''

Als het aan Valentijn Driessen ligt spaart Erik ten Hag woensdagavond tegen Besiktas geen spelers. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf hebben de spelers geen rust nodig voor het duel van komende zondag: Sparta Rotterdam.

"Je gaat toch geen spelers sparen voor Sparta?", begint Driessen bij Voetbalpraat. "Daarna hebben ze op donderdag een vervroegde wedstrijd, omdat (de wedstrijd tegen, red.) Sporting Lissabon de kraker zou zijn. Dat is ook niet nodig, dus je hoeft helemaal niks te sparen. Laat de boel doorgaan, doe niet gek en pak die 2,8 miljoen."

Volgens Driessen moet Ajax makkelijk kunnen winnen van Besiktas in Turkije. "Het moet uit de lengte of de breedte. Als je het zo makkelijk kunt ophalen, want dat Besiktas stelt niks voor, dan ben je gek als je het niet doet."

Dankzij AjaxFanatics.nl krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Ajax tegen Besiktas vanavond! Schrijf je in bij BetCity.nl en krijg daarnaast een Free Bet van 5 euro voor de Champions League. Grijp die kans!

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›