Sneijder bezorgd om Ajax-middenvelder: ''Is nu al weken uit vorm''

0
Sneijder bezorgd om Ajax-middenvelder: ''Is nu al weken uit vorm''

Ajax heeft woensdagavond in Turkije weten te winnen van Besiktas. In Istanbul werd het 1-2 voor de Amsterdammers. Oud-speler Wesley Sneijder zegt zich zorgen te maken om middenvelder Davy Klaassen, die in het Vodafone Park geen indruk kon maken.

"Ik maak me een beetje zorgen om Klaassen", zo begint Sneijder bij RTL7. "Hij was belangrijk voor Ajax en Oranje, maar is nu al weken uit vorm. Als je zegt dat hij niet mee heeft gedaan, geloof je het ook. Misschien kan hij lastiger met de situatie omgaan en is het in zijn hoofd gaan zitten. Ik heb het gevoel dat hij een beetje onzeker is geworden."

Sneijder vindt dat de bank van Ajax niet breed genoeg is. "Spelers moeten in vorm komen, want je kun het niet met elf man. Spelers die op de bank zitten, moeten ook in vorm komen. Daramy was onzichtbaar, Klaassen was onzichtbaar en Neres was onzichtbaar."

De oud-middenvelder van Ajax vervolgt: "Schuurs had ook moeite. Vier spelers die straks moeten invallen en er niet klaar voor zijn. Dat baart me zorgen. De eerste elf van Ajax kan ver komen, maar de bank is te klein", zo besluit Sneijder. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›