Haller lacht: ''Die Lewandowski wil maar niet stoppen met scoren''

0
Haller lacht: ''Die Lewandowski wil maar niet stoppen met scoren''

Sebastien Haller heeft negen doelpunten gemaakt in zijn eerste vijf Champions League-wedstrijden. De international van Ivoorkust kwam tegen Besiktas als invaller binnen de lijnen en hielp Ajax met twee goals aan een 1-2 overwinning in Istanbul.

"Of ik verrast was? Nee haha, in dat geval zou ik aan mezelf twijfelen", zegt Haller tegen RTL7. "Ik wist dat ik vandaag op de bank zou beginnen en ik wist dat dit juist het moment was dat ik er klaar voor moest zijn. Want er zouden wel kansen komen in de tweede helft, ik probeerde gefocust te blijven en belangrijk te zijn voor het team. De bank moest het verschil maken en dat is ook gebeurd."

Haller vond het niet erg dat hij op de bank moest beginnen. "Nee, het stoorde me niet. De trainer heeft het me uitgelegd en hij bepaalt het, ook als hij niets zegt, dat zijn nu eenmaal de regels. We hebben het besproken: totally fine, ik moet hier zijn voor het team."

Haller staat nu samen met Bayern München-spits Robert Lewandowski bovenaan de topscorersranglijst in de Champions League. "Dat is een groot probleem, ja... Hij wil maar niet stoppen met scoren", zo besluit de spits van Ajax.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›