Onana over rentree bij Ajax: ''Was wat gestresst voor de wedstrijd'

0
Onana over rentree bij Ajax: ''Was wat gestresst voor de wedstrijd'

Andre Onana stond na de wedstrijd tussen Ajax en Besiktas met een grote glimlach voor de camera. De doelman ontbrak de afgelopen tien maanden vanwege een dopingschorsing. Trainer Erik ten Hag besloot dat niet Pasveer, maar Onana mocht keepen tegen de Turkse club.

"Het was een geweldig gevoel", zegt Onana tegen Ajax TV. "Ik was wat gestresst voor de wedstrijd, maar mijn ploeggenoten hebben me goed geholpen. Blij dat het goed is gegaan. Of ik verrast was? Ja, zeker. Remko Pasveer en het team doen het goed. Ik ben blij dat ik een soort van heb gedebuteerd en ben blij voor de overwinning. Hopelijk kunnen we geschiedenis schrijven."

"Pfoe, tien maanden is lang. Het was niet makkelijk voor me. Ik ben heel blij om terug te zijn. Ja, ik was zeker nerveus. Vooral toen we de kleedkamer binnenkwamen. De spelers zagen het, maar gelukkig is het goed gegaan. Ik ben heel blij om het team te helpen", aldus Onana. Ajax won in Turkije met 1-2 van Besiktas. De Amsterdammers zijn door deze zege zeker van groepswinst in de Champions League. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›