Onana: ''Misschien is voor mij de tijd gekomen om te vertrekken''

0
Onana: ''Misschien is voor mij de tijd gekomen om te vertrekken''

Andre Onana gaat Ajax verlaten. De doelman uit Kameroen laat na het Champions League-duel tegen Besiktas (1-2 winst) weten dat het beter is dat hij vertrekt uit Amsterdam.

Veel Ajax-supporters zijn boos omdat Onana zijn contract niet wil verlengen, terwijl hij geschorst was en Ajax hem al die tijd heeft gesteund. "Natuurlijk begrijp ik dat", zegt Onana tegen RTL7. "Hoe ga ik dit zeggen? Als je een deur opent, moet je hem ooit ook weer sluiten."

De doelman vervolgt: "Misschien is voor mij de tijd gekomen om te vertrekken. Ik heb mijn best gedaan voor deze club, ik heb alles gedaan. We hebben veel bereikt en als ik kijk naar de foto's van het jaar van de Europa League: volgens mij ben ik de enige die er nog steeds is."

"Soms zeg ik tegen mezelf: wow, dat was een geweldig seizoen. Maar zeker na wat er nu gebeurd is, is het goed om een nieuwe start te maken en vooruit te kijken. Ik ben blij om hier te zijn, maar het is ook niet gemakkelijk geweest, dus ik wil dit hoofdstuk nu afsluiten en verder kijken. We zullen zien wat er gaat gebeuren", aldus Onana.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›