Van der Vaart over Ajax-winst: ''Dat is misschien het probleem''

0
Van der Vaart over Ajax-winst: ''Dat is misschien het probleem''

Rafael van der Vaart zag Ajax woensdagavond met 1-2 winnen op bezoek bij Besiktas, waardoor de groepswinst in de Champions League zeker is. De oud-speler van de Amsterdammers genoot van het duel.

"Ik heb na de pauze toch wel weer het voetbal gezien dat we van Ajax kennen", vertelt hij bij Ziggo Sport. "Het probleem van Ajax is misschien dat ze de lat voor zichzelf enorm hoog leggen waardoor ze na die eerste helft zelfs teleurgesteld waren. Na de rust zag je echter dat ze gewoon zo goed kunnen voetballen. Ze hebben zoveel vertrouwen. Die gelijkmaker was echt een heerlijke goal, een splijtende pass en heerlijke loopactie Tagliafico die precies op tijd breed legt."

De twee doelpunten kwamen van Sébastien Haller. "Een heel bijzonder verhaal met hem in de Champions League. Natuurlijk is het lekker om meteen met vier goals te beginnen maar daarna prikte hij er toch ook telkens weer minstens eentje in. Ik had ook mijn twijfels vooraf maar je kunt tenminste niet meer zeggen dat hij niets in de Champions League heeft te zoeken. Dat zou een beetje raar zijn", besluit Van der Vaart.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 November 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›