Homepage » Overige elftallen » Ras-Ajacied naar PEC Zwolle: ''Had mijn afscheid bij Ajax zwaarder verwacht''

Ras-Ajacied naar PEC Zwolle: ''Had mijn afscheid bij Ajax zwaarder verwacht''

( 0 reacties)
Ras-Ajacied naar PEC Zwolle: ''Had mijn afscheid bij Ajax zwaarder verwacht''

Zian Flemming is één van de nieuwe aanwinsten van PEC Zwolle. De 19-jarige aanvaller is een echte Amsterdammer en speelde dan ook geruime tijd bij Ajax. Toch blijft hij Ajax nadrukkelijk volgen.

In gesprek met De Stentor vertelt Flemming over zijn liefde voor de Amterdamse club. "Ik heb tien jaar lang bij Ajax gespeeld, ben een echte Amsterdammer en zat altijd in het stadion bij de wedstrijden van het eerste. Voor sommige jongens maakte het niet veel uit, maar ik was wel écht voor Ajax. Juichen bij winst, chagrijnig bij verlies. Altijd. Ik had mijn afscheid bij Ajax zwaarder verwacht. Het is niet zo dat ik echt emotineel werd of dacht: shit, wat heb ik nou gedaan?"

Ook nu hij bij PEC Zwolle gaat spelen, blijft de jonge aanvaller echter Ajax volgen. "Het is niet zo dat ik ineens op een andere manier naar de club ga kijken, alleen maar omdat ik nu een ander shirt draag. Behalve als ik met PEC Zwolle tégen Ajax speel. Dan is het een ander verhaal en moet ik gewoon de bal binnenschieten als de kans er is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!