Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Cerny toegejuicht door viertal Ajax-spelers: ''Dat doet me heel erg veel goed''

( 0 reacties)
Cerny toegejuicht door viertal Ajax-spelers: ''Dat doet me heel erg veel goed''

Vaclav Cerny maakte maandagavond bij Jong Ajax, na bijna een jaar blessureleed, zijn rentree in het Keuken Kampioen Divisie-duel met Helmond Sport. Op de tribune werd de Tsjechische aanvaller toegejuicht door een viertal Ajax 1-spelers. 

Joël Veltman, Daley Sinkgraven, Kostas Lamprou en Noussair Mazraoui waren alle vier aanwezig om Cerny bij zijn rentree een hart onder de riem te steken. "Daar ben ik heel blij mee", vertelt Cerny na afloop voor de camera van Ajax TV. "Ik heb veel contact met hun. Daley en Joël waren er, net als Nous en Kostas. Ze zijn allemaal gekomen. Dat doet me hartstikke goed. Ik heb ze daar ook voor bedankt. Dat doet me zeker heel erg veel goed."

Cerny was ontzettend blij met zijn rentree bij Jong Ajax, maar merkte tevens dat hij een flinke conditieachterstand heeft opgelopen. "Het was zwaar, maar ik had het niet zo zwaar verwacht. Maar het is natuurlijk heerlijk en fijn dat ik er weer mocht staan."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›