Bordalás beseft: ''Ajax is nog steeds favoriet, zonder twijfel'' Van Basten: ''Die scheidsrechter is echt een koekenbakker'' Deyverson reageert: ''Ze gooiden iets heel hard tegen me aan'' Babel baalt: ''Ik was niet per sé onder de indruk van Getafe'' Ajax verliest in Spanje: ''Dat heeft niets met Getafe te maken''

Ajax Onder 19 niet onder de indruk: ''Wij maken altijd kans, wij zijn Ajax''

( 0 reacties)
Ajax Onder 19 niet onder de indruk: ''Wij maken altijd kans, wij zijn Ajax''

Ajax Onder 19 staat dinsdagavond het eerste UEFA Youth League-duel te wachten. De ploeg van trainer John Heitinga treedt aan tegen de leeftijdsgenoten van AEK Athene. Doelman Issam El Maach gaat de wedstrijd met veel vertrouwen in. 

"Ik ben goed bezig de laatste tijd", vertelt El Maach aan Ajax TV. "Ik ben doorgeschoven naar Jong Ajax, maar speel mijn wedstrijden nog bij de Onder 19. Ik kan in de Youth League mijn visitekaartje afgeven." Zijn persoonlijke doelstelling? "Ik moet gewoon minuten maken. Ik heb nog niet een basisplek veroverd bij Jong Ajax, maar gelukkig ben ik nog speelgerechtigd voor de Onder 19."

El Maach nam vorig jaar ook al deel aan de Youth League. De Ajax-goalie hoopt met die ervaring op zak van waarde te zijn voor zijn ploeggenoten. "Ik probeer de jongens mee te nemen in het gevoel. Een Youth League-wedstrijd is heel anders dan een competitieduel. Er komt meer spanning bij kijken, de wedstrijden worden live uitgezonden en er komt meer publiek naar kijken."

Dat Ajax een kanshebber voor de Youth League-finale is, staat volgens El Maach niet ter discussie. "We hebben een heel goed team staan. Ik denk dat wij kans maken tegen iedereen. Wij maken altijd kans, wij zijn Ajax."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›