VIDEO | Samenvatting: Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong PSV

Jong Ajax is zondag niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen Jong PSV. De beloftenteams hielden elkaar op De Toekomst in evenwicht.

Na een tamme openingsfase kreeg Jong Ajax in de 33e minuut de eerste kans op de openingstreffer. Nunnely raakte de paal. Een paar minuten later was het dan toch raak voor Jong Ajax. Pereira zette de Amsterdammers in de 40e minuut op een 1-0 voorsprong. Het antwoord van Jong PSV deed niet lang op zich wachten. In de 43e minuut herstelde Abels het evenwicht op De Toekomst.

Na rust nam Jong Ajax opnieuw de leiding. Pereira kopte de Amsterdammers in de 59e minuut opnieuw op voorsprong. Tien minuten later kwam PSV weer langszij. Met een laag schot bepaalde Kun de eindstand op 2-2.