VIDEO | Samenvatting: Jong Ajax met ruime cijfers langs Roda JC

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Jong Ajax met ruime cijfers langs Roda JC

Jong Ajax heeft maandagavond indruk gemaakt door in de Keuken Kampioen Divisie met maar liefst 5-1 te winnen van Roda JC. Vooral in de eerste helft maakte de ploeg van Michael Reiziger indruk.

Halverwege stond de belofteploeg namelijk al met 4-1 voor en was de wedstrijd zo goed als beslist. Jong Ajax begon zeer scherp aan het duel en stond binnen 11 minuten al op een 2-0 voorsprong. Beide doelpunten vielen kort achter elkaar. Noa Lang zorgde voor de openingstreffer en Victor Jensen verdubbelde niet veel later de voorsprong. Na 38 minuten zorgde Vaslav Cerny voor de derde treffer waarmee de wedstrijd vroegtijdig beslist leek. Roda JC kwam nog even terug in de wedstrijd door een benutte strafschop maar op slag van rust zorgde Jasper ter Heide met een hakje voor de 4-1.

In de tweede helft was het vervolgens uitvoetballen voor de Amsterdammers. Na vijf minuten zorgde verdediger Perr Schuurs met een hard afstandsschot voor de 5-1. Hoewel er daarna nog de nodige kansen te noteren waren, vielen er geen doelpunten meer.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Dest, Schuurs, Botman, Timber (88. Bakboord), Ter Heide, Lang, Jensen, Kühn (75. Nunnely), Traoré (81. Danilo), Cerny

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›