Danilo bezorgt Jong Ajax zwaar bevochten punt in Eindhoven

Jong Ajax heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd met FC Eindhoven in extremis een punt uit het vuur gesleept. Een laat doelpunt van Danilo bepaalde de eindstand in Noord-Brabant op 1-0.

Het was echter FC Eindhoven dat de score vrijdag al vroeg opende. Nadat hij een paar minuten eerder ook al een poging ondernam, schoot Branco van den Boomen in de achtste minuut de Eindhovenaren na apatisch verdedigen van Jong Ajax op voorsprong.

In de tweede helft golfde het spel op en neer. Noa Lang kreeg de kans op de gelijkmaker, maar zag dat de lat zijn treffer in de weg stond. In de 82e minuut was het dan toch raak voor Jong Ajax. Danilo kon de gelijkmaker binnenschiet uit een door Dani de Wit doorgekopte voorzet van Lang. De Braziliaan bepaalde daarmee de eindstand op 1-1.