''Dan is er voor mij geen reden om weg te gaan bij Ajax''

( 0 reacties)
''Dan is er voor mij geen reden om weg te gaan bij Ajax''

Naci Ünüvar scoorde in de gewonnen finale van het EK onder 17 en kreeg daarnaast de Abdelhak Nouri-trofee voor het grootste talent in de jeugdopleiding van Ajax.

De zestienjarige middenvelder beleefde een uiterst succesvol seizoen en won ook nog eens de dubbel met Ajax onder 19. Als ultieme beloning kreeg hij zijn eerste profcontract. "Ik ben een echte Ajacied, een fan. Dat ik voor mijn harde werken ben beloond, ja, daar ben ik trots op", zegt Ünüvar in het Noordhollands Dagblad.

Het talent wil snel stappen maken. "Ik heb altijd zin om te voetballen. Wat dat betreft staat plezier voorop. Maar ik moet zeggen dat ik de laatste tijd steeds vaker droom van mijn debuut in het eerste", aldus de middenvelder, die zijn ambitie niet onder stoelen of banken steekt. "Ik hoop op mijn zeventiende te debuteren. Eerst dat maar eens. Ik durf nog niet te zeggen wanneer ik vaste basisspeler word."

Ünüvar denkt niet aan een vertrek bij Ajax. "Er zal vast wel interesse vanuit het buitenland zijn of komen, maar ik weet van mezelf dat ik hier heel goed zit. Dat ik hier als jonge speler kan doorbreken, want er zijn genoeg voorbeelden. Dan is er voor mij geen reden om weg te gaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›