Bergwijn geeft Ajax trap na bij transfer naar Tottenham Hotspur Versterking voor Ajax? ''Inmiddels officieel bod uitgebracht'' 'Ajax weigert Tadic deze winter aan FC Barcelona te verhuren' 'Chelsea wil Ziyech naar Londen halen: ook bij Man United in beeld' Kritiek op Gravenberch: ''De achtervolging was ook heel traag''

Keeperstrainer Krabbendam verruilt Club Brugge voor Ajax

( 0 reacties)
Keeperstrainer Krabbendam verruilt Club Brugge voor Ajax

Sander Krabbendam gaat bij Ajax aan de slag als keeperstrainer. Dat heeft de Nederlander op zijn eigen Facebookpagina laten weten. 

Krabbendam maakt de overstap van Club Brugge. Bij de Belgische club was hij de afgelopen seizoenen actief als keeperstrainer in de jeugdopleiding. Krabbendam wist in maart al dat hij afscheid zou nemen bij Club Brugge en gaat nu dus aan de slag in Amsterdam.

Welke functie Krabbendam bij Ajax exact gaat bekleden is nog niet duidelijk. Vermoedelijk gaat de keeperstrainer in de jeugdopleiding van de Amsterdammers aan de slag. Keeperstrainer van het eerste elftal wordt hij in ieder geval niet, aangezien Carlo L'Ami nog een contract voor enkele jaren heeft. 

Krabbendam heeft in zijn carrière als keeperstrainer al veel ervaring opgedaan. De globetrotter had al onder contract gestaan bij het Portugese Vitória Guimarães, het Braziliaanse Laranja Mecânica en het Libanese Salam Zgharta, toen hij in 2015 bij Club Brugge aan de slag ging. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›