Oranje O20 verliest door scorende Kuhn van Duitsland

Oranje O20 heeft vanmiddag tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland een nederlaag geleden. In een vriendschappelijk duel waren onze Oosterburen met 1-2 te sterk. Ajacieden Jurgen Ekkelenkamp en Kik Pierie begonnen in de basis. Juan Familia Castillo mocht ook vanaf de aftrap beginnen. In de rust viel Nicolas Kuhn in bij Duitsland.

Halverwege de eerste helft kwam Oranje op voorsprong. Tom van de Looi, door FC Groningen verhuurd aan NEC Nijmegen, schoot een volley binnen na aan afgeslagen corner van Ajacied Jurgen Ekkelenkamp.

Na een uur spelen kwam Duitsland op gelijke hoogte. Alfons Amade van Eintracht Braunschweig kon van dichtbij binnentikken. Niet veel later kreeg Duitsland een strafschop. Deze werd gekeerd door De Keijzer. Een kwartier voor tijd kwam Duitsland op voorsprong in Brabant. Ajax-aanvaller Nicolas Kuhn kwam tot scoren.