Anita traint mee bij Ajax: ''Mooi om terug te keren op deze leeftijd''

0
Anita traint mee bij Ajax: ''Mooi om terug te keren op deze leeftijd''

Vurnon Anita en Lesley de Sa zijn voor even terug in Amsterdam. Het duo traint mee bij Jong Ajax om hun conditie op peil te houden. Ze blijven echter niet lang bij de ploeg van Mitchell van der Gaag, omdat ze snel hopen op een nieuwe club.

"Ik heb hier m'n hele jeugd rondgelopen", zegt Anita in gesprek met Ajax TV. "Om terug te komen op dertigjarige leeftijd is mooi. Mijn hele periode hier was een droom die werkelijkheid werd. Ik heb vanaf m'n negende tot 23e gespeeld. Ik debuteerde op zestienjarige leeftijd. Mijn eerste contract tekende ik ook op die leeftijd, op m'n verjaardag. De meeste dingen hier zijn nog hetzelfde, dus het voelt als vanouds."

Anita heeft nog geen beslissing gemaakt over zijn toekomst. "Ik laat het op m'n pad komen. Ik ga kijken wat het beste voor me is. Is dat in Nederland of het buitenland? Dat laat ik nog in het midden. Het belangrijkste is dat ik fit en aan het voetballen ben."

De Sa weet ook nog niet waar hij aan toe is, maar hij denkt dat hij veel teams kan helpen. "Ik denk dat ik voor veel teams een versterking kan zijn, dus laat ze maar komen", aldus de pijlsnelle aanvaller.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›