Pierie in januari weg? ''Misschien wel, als dat goed is voor mij'' Waterreus en Westerveld vol lof: ''Hij heeft overal schijt aan'' AZ - Ajax toch in Alkmaar en met fans: zó ziet het stadion er uit ''Spelers van Real Madrid worden niet warm of koud van Van de Beek'' Vermoedelijke opstelling: Ajax met Álvarez en Lang tegen Valencia

VIDEO | Samenvatting: Jong Ajax trekt zege over streep tegen Telstar

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: Jong Ajax trekt zege over streep tegen Telstar

Jong Ajax heeft vrijdag drie punten over de streep getrokken tegen Telstar. In het Rabobank IJmond Stadion wisten de Amsterdammers met 2-3 te winnen.

Waar Telstar in de openingsfase de kansen kreeg, kwam Jong Ajax na twintig minuten op voorsprong in Velsen-Zuid. Jasper ter Heide opende de score door zijn tegenstander uit te kappen en rustig binnen te schieten. Na rust was Telstar wederom gevaarlijk, maar ontbrak het De Witte Leeuwen aan zorgvuldigheid in de eindfase. 

Aan de andere kant wist Jong Ajax wel het net te vinden. Carel Eiting schoot feilloos raak vanaf elf meter, nadat Lassina Traoré in de vijandelijke zestien ten val werd gebracht. Twintig minuten voor tijd breidden de Amsterdammers de score verder uit via Jurgen Ekkelenkamp. 

Pas in de 85e minuut deed Telstar iets terug. Illias Bronckhorst maakte de 1-2. Nog geen twee minuten later volgde ook de aansluitingstreffer via Reda Kharchouch. In een ultiem slotoffensief was Telstar weinig succesvol meer. Zodoende trekt Jong Ajax de overwinning over de streep en neemt het de drie punten mee naar Amsterdam. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›