Levchenko berispt PSV en Ajax: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' 'Ajax sluit niet uit uit Eredivisie te stappen bij competitiehervatting' 'Ajax kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen bij besluit FOX' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien 'FOX Sports dreigt tv-gelden niet te betalen aan eredivisieclubs'

Jong Ajax geeft voorsprong in tweede helft weg en speelt gelijk

0
Jong Ajax geeft voorsprong in tweede helft weg en speelt gelijk

Jong Ajax heeft vanavond gelijkgespeeld in de Keuken Kampioen divisie. Tegen Telstar werd er 2-2 gespeeld. Jong Ajax stond bij rust nog met 2-0 voor. 

Jong Ajax kwam na zo'n twintig minuten spelen op voorsprong. Sontje Hansen kon optimaal profiteren van geknoei in de defensie van Telstar. Nog voor rust werd de score verdubbeld. Via een been van een van de Telstar-spelers kwam de bal bij Jensen, die keurig afmaakte. 

In de tweede helft kon Ajax niet verder zoals in de eerste. Binnen de kortste keren stond het al 2-1. Dijkstra gaf de bal af op Kharchouch die binnen tikte. In de slotfase kregen de bezoekers nog een strafschop en toen was het nogmaals Kharchouch die scoorde, via een strafschop. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›