Pynadath blikt terug: ''Ik dacht dat iedereen mij uitschold''

0
Pynadath blikt terug: ''Ik dacht dat iedereen mij uitschold''

Joshua Pynadath vertrekt komende zomer na vijf seizoen in de jeugdopleiding van Ajax. De 18-jarige Amerikaan kwam in 2015 in Amsterdam te spelen, nadat hij de academie van Real Madrid had verlaten. 

Pynadath herinnert zich het moment dat hij de overstap naar Ajax maakte nog goed. "Dat was een mooi moment, ik was echt blij", zegt hij in gesprek met Ajax TV. "Iedereen weet dat Ajax de beste jeugdopleiding ter wereld heeft. Als je jezelf wil ontwikkelen, moet je echt naar Ajax gaan."

In Amsterdam moest Pynadath in zijn eerste jaar flink wennen. "Fietsen in Amsterdam... Ik stap mijn hotel uit, ik kijk naar links en ik zie tien fietsers voorbij komen. Dat was mijn eerste moment", lacht de rechtsbuiten, die ook moeite had om de Amsterdamse straattaal onder de knie te krijgen.

"Op mijn eerste dag bij Ajax bracht de trainer mij naar de kleedkamer. Hij gaf iedereen een boks. Iedereen zei: faka, Josh? Het klonk alsof iedereen mij recht in mijn gezicht uitschold. Maar nu begrijp ik het. Het is gewoon: hello, what's up?", besluit Pynadath met een glimlach.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›