Jong Ajax te sterk voor SC Telstar: ''We lieten ons afbluffen''

0
Jong Ajax te sterk voor SC Telstar: ''We lieten ons afbluffen''

Jong Ajax was woensdag in een oefenwedstrijd met 2-0 te sterk voor SC Telstar. Andries Jonker, trainer van de club uit Velsen-Zuid, baalt dat zijn team voor de derde oefenwedstrijd op rij niet tot scoren is gekomen.

"Vorig seizoen waren we voor een groot deel afhankelijk van de goals Reda Kharchouch en Elayis Tavsan, dat zijn niet spelers die je zo even vervangt. Het verlies van hen hebben we duidelijk nog niet voldoende opgevangen", zo begint Jonker tegenover het Noordhollands Dagblad.

De wedstrijd werd door de hitte afgewerkt in vier kwarten. "We lieten ons afbluffen en kwamen achter. Daarna zijn we ons eigen spel gaan spelen. We hebben ook wel degelijk kansen gehad. Testspeler Zakaria Atteri was een paar keer dichtbij en in de tweede helft kregen Lesley de Sa en Richelor Sprangers een paar uitstekende kansen om te scoren", zo vervolgt Jonker.

Uiteindelijk wist Jong Ajax de zege over de streep te trekken. "Het doelpunt hing in de lucht. Een gelijkspel was ook terecht geweest, maar door een fout van doelman Abdel el Ouazzane werd het 2-0."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›