Goed nieuws voor Ajax Vrouwen: competitie definitief hervat

0
Goed nieuws voor Ajax Vrouwen: competitie definitief hervat

Goed nieuws voor de vrouwen van Ajax: de Vrouwen Eredivisie wordt definitief hervat. Nadat de overheid de Vrouwen Eredivisie toestemming verleende om door te voetballen, zijn de coronaprotocollen en -maatregelen de afgelopen twee weken aangescherpt tot het niveau van die van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie.

Op vrijdag 30 oktober zal de bal weer gaan rollen. Ajax Vrouwen neemt het dan op tegen de vrouwenploeg van PEC Zwolle. "Sinds we twee weken geleden groen licht kregen van de minister om ook door te mogen gaan met de Vrouwen Eredivisie, hebben we alles op alles gezet om alle processen verder coronaproof te maken", zegt Kirsten van de Ven, manager vrouwenvoetbal bij de KNVB, op de website van de Nederlandse voetbalbond.

"Dit vraagt veel van de clubs en de KNVB, maar we hebben altijd de overtuiging gehad dat we dit voor elkaar zouden krijgen. We zijn heel blij dat de bal nu weer gaat rollen op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal in Nederland", aldus de oud-international.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›