Spitse duidelijk: ''Een leiderstype, dat is wel voor mij weggelegd''

0
Spitse duidelijk: ''Een leiderstype, dat is wel voor mij weggelegd''

Sherida Spitse mag zich vanaf januari speelster van Ajax Vrouwen noemen. De middenveldster komt over van het Noorse Vålerenga en is in haar nopjes met haar transfer naar Amsterdam.

"Heel leuk", zijn de eerste woorden van Spitse als haar gevraagd wordt naar de overstap. "Waarom ik deze keuze heb gemaakt is omdat wij niet meer honderd procent gelukkig waren in het buitenland. Deze optie kwam voorbij en Ajax vind ik mooi", zegt de middenveldster voor de camera van Ajax.

"Ik ben altijd voor Ajax geweest. Om dan zelf nu het shirt te dragen, is natuurlijk hartstikke mooi", vervolgt Spitse, die zichzelf een leiderstype noemt. "Ik ben er wel eentje die heel direct is in de communicatie. Dat is niet altijd makkelijk voor iedereen, maar wel wat ze hier bij deze club nodig hebben. Een leiderstype, dat is wel voor mij weggelegd."

Met de Amsterdamse club wil ze prijzen pakken. "Daar staat Ajax voor, om prijzen te pakken. Daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen", besluit Spitse.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›