Danilo over toekomst: ''Mijn droom om door te breken bij Ajax''

0
Danilo over toekomst: ''Mijn droom om door te breken bij Ajax''

Drie jaar geleden verruilde Brazilië drie jaar geleden voor Ajax. De huurling van FC Twente wist niet wat hij meemaakte toen er tijdens een training ineens sneeuw uit de lucht kwam.

"Ik zal mijn eerste training in de sneeuw nooit vergeten", zegt Danilo in De Telegraaf. "Ik had het zó koud, dat ik er van moest huilen. Ik had nog nooit sneeuw gezien. Ik pakte het in mijn handen en ik had meteen bevroren vingers. Maar toen heb ik handschoenen aangedaan en hebben we plezier gehad met een sneeuwballengevecht."

Bij FC Twente scoort Danilo dit seizoen aan de lopende band. "Het is mijn droom om uiteindelijk door te breken bij Ajax. Wat zou het mooi zijn om samen met David Neres en Antony een geheel Braziliaanse aanval te kunnen vormen. Dat zou echt heel speciaal zijn."

Erik ten Hag liet al doorschemeren veel vertrouwen te hebben in de spits. "Het is goed om dat te horen. Hij gelooft in mij en dat geeft me veel vertrouwen. Voor ik naar FC Twente ging, heb ik al een paar keer van hem de kans gekregen om in het eerste te spelen. Dat was heel speciaal voor mij."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 28 november 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›