Jong Ajax en FC Volendam houden elkaar in evenwicht

0
Jong Ajax en FC Volendam houden elkaar in evenwicht

Jong Ajax heeft maandagavond de punten gedeeld met FC Volendam. In een Keuken Kampioen Divisie-duel hielden de teams elkaar met 1-1 in evenwicht.

Na een kwartier spelen kreeg Jong Ajax via Naci Ünüvar de kans om de score te openen. Het schot van de 17-jarige middenvelder miste echter enige kracht. Na een halfuur was het aan de andere kant wel raak. Nadat hij vijf minuten eerder al de paal raakte, kon Martijn Kaars van dichtbij de 0-1 binnentikken. 

Lang deed een reactie van Jong Ajax niet op zich wachten. Nog geen vijf minuten na de 0-1 herstelde Victor Jensen na goed voorbereidend werk van Jaymillo Pinas het evenwicht. Na rust kreeg FC Volendam de overhand. Het Andere Oranje werd wederom gevaarlijk via Kaars, maar hij schoot rakelings naast. 

In de slotfase was FC Volendam er met een kopbal van Marco Tol nog eens dichtbij, maar gescoord werd er niet meer op De Toekomst. Zodoende eindigde het Keuken Kampioen Divisie-duel in 1-1 en pakt Jong Ajax een punt tegen FC Volendam. 

Opstelling Jong Ajax: Scherpen; Rensch, Kasanwirjo, Llansana, Douglas; Regeer, Jensen (92' Tasci), Taylor; Unüvar (62' Giovanni), Hansen, Pinas (63' De Waal)

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›