Spion bij Ajax: ''Die gaan we een keertje bij ons binnenroepen''

0
Spion bij Ajax: ''Die gaan we een keertje bij ons binnenroepen''

Ajax Vrouwen is in de eerste ronde van de UEFA Women's Champions League gekoppeld aan Bayern München. Een zware tegenstander, zo weet ook Danny Schenkel, de trainer van de Amsterdammers.

"Het was sowieso een mooi rijtje met Glasgow City, Atlético, Chelsea en Bayern München. Het zijn aardige tegenstanders, mooie affiches. Uiteindelijk komt Bayern uit de koker gerold. Het is een hele sterke tegenstander. Koploper in Duitsland", zegt Schenkel voor de camera van Ajax TV.

"Het wordt een pittige klus, maar een mooie uitdaging", vervolgt de oefenmeester, die met Lucie Vonková een spion in het midden heeft. Vonková speelde tussen 2017 en 2019 voor de Duitse topclub. "Die zal een aantal dingetjes nog weten, een aantal meiden kennen. Die gaan we wel een keertje bij ons binnenroepen om wat accenten te weten te komen van Bayern München."

"We hebben al wat beelden. Wat dat betreft gaan we ons goed voorbereiden door middel van gesprekken met meiden die Bayern kennen, maar ook door middel van videobeelden", aldus Schenkel, die Ajax niet kansloos vindt.

"We gaan gewoon een goed strijdplan neerleggen. Je moet wel zorgen dat je met zijn allen top bent en hopen dat Bayern een iets mindere dag heeft. Dan kun je ook gewoon resultaat halen en daar gaan we voor", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›