Klaassen keert terug in Liverpool: ''Kijk er niet blij op terug''

0
Klaassen keert terug in Liverpool: ''Kijk er niet blij op terug''

Davy Klaassen is wel bekend met de stad Liverpool. De Ajax-middenvelder keerde vandaag terug in de stad die hij in 2018 na een mislukt seizoen bij Everton FC verliet. 

"Ik woonde niet in de stad, dus ik vloog nooit via dit vliegveld. Maar het is wel grappig", stelt Klaassen op der persconferentie in aanloop naar het treffen met Liverpool. "Mijn associaties met Liverpool FC? Ik heb er met Everton niet echt tegen gespeeld, alleen met Ajax in de jeugd. Dus niet bar veel. Ik ben ondertussen alweer 2,5 jaar weg, het is niet de tijd waar ik met de meeste blijdschap naar terugkijk."

Klaassen denkt dinsdag een hele kluif te hebben aan The Reds. "Ze hebben veel blessures, maar staan nog steeds bovenaan in de competitie en in onze poule. Ze zijn verzwakt, maar nog steeds sterk. Dit zijn de mooie wedstrijden, waarin we willen laten zien dat we ook wat kunnen. We kijken er allemaal naar uit."

In tegenstelling tot een aantal weken geleden stapte Klaassen dinsdag gewoon met zijn teamgenoten in het vliegtuig. "Ik vond het wel lekker zo, de vorige keer. Met mijn eigen vliegtuigje...", doelt Klaassen op het Champions League-duel met FC Midtjylland. De Ajacied werd toen later ingevlogen vanwege een positieve corona-test.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 januari 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›