''Betalen twintig miljoen, maar waren niet in staat ons te verslaan''

0
''Betalen twintig miljoen, maar waren niet in staat ons te verslaan''

Roger Schmidt kijkt uit naar de wedstrijd tussen PSV en AZ van woensdagavond. De trainer van de Eindhovenaren wil meerdere punten uit de wedstrijd tegen Ajax meenemen naar het duel met de Alkmaarders.

"Natuurlijk is het wel een andere wedstrijd. We speelden zondag tegen Ajax, de club met het grootste budget. Ze betaalden ruim twintig miljoen voor een spits, maar ze waren toch niet in staat om ons te verslaan. Op sportief vlak is AZ ook een zeer goed team. De twee ploegen zijn wel met elkaar te vergelijken. Qua speelstijl zijn ze een beetje hetzelfde", aldus Schmidt in gesprek op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met AZ.

"We kunnen zondag gebruiken om te analyseren en te praten over wat we beter kunnen doen, ook tegen AZ. We moeten de momenten gebruiken om de counter te zoeken. Dat hebben we geleerd van de wedstrijd tegen Ajax", vervolgt de Duitse trainer.

Schmidt vindt dat PSV moet laten zien waartoe het in staat is. "De volgende uitdaging is om te laten zien dat we terecht zo hoog staan. We zien hun kwaliteiten en hun motivatie zal groot zijn. Het zal opnieuw een zware wedstrijd worden. Ik verwacht een goede wedstrijd, net als zondag."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 28 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›