''Als Danilo normaal gaat doen, maakt hij twintig goals''

0
''Als Danilo normaal gaat doen, maakt hij twintig goals''

Ajax-huurling Danilo begon aan een heel sterk seizoen bij FC Twente, maar de laatste tijd gaat het wat minder. Volgens clubwatcher Leon ten Voorde moet de spits zich anders gaan gedragen. 

Tegen FC Groningen werd Danilo gewisseld. "Hij was niet blij toen hij van het veld af kwam", vertelt Ten Voorde in De Ballen Verstand. "Maar misschien was hij boos op zichzelf. Nog nooit heeft Jans individueel spelers aangepakt."

"Hij mocht terug naar Brazilië en krijgt wat privileges", begint de opsomming van Ten Voorde. "Dan komt hij terug van Brazilië en speelt hij niet terwijl hij vindt dat hij moet spelen. Dan hoort hij dat Ajax Haller koopt en daar is hij best wel teleurgesteld over. Dan moet hij tegen Ajax en maakt hij geen goal en krijgt hij maar één kans, moet er na een uur vanaf."

"Dan speelt hij tegen FC Groningen een draak van een wedstrijd. ik snap wel dat een staf zegt: We hebben jou naar Brazilië laten gaan, maar als dit is wat we terug krijgen van jou. Als hij normaal gaat doen maakt hij twintig goals, dan krijgt hij echt een mooie club", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›