Regeer: ''Dan dringen wij de koploper van de eerste divisie terug''

Jong Ajax en SC Cambuur deelden na negentig minuten de punten op de Toekomst (1-1). Youri Regeer kon wel leven met dat punt tegen de koploper.

''De eerste dertig minuten domineerden wij, daarna gaan we te ver naar achteren lopen en krijgen geen druk meer op de bal. Dan komt Cambuur in z'n kracht. In de tweede helft gaan ze iets anders drukzetten waardoor wij vergeten te voetballen. Als je naar de kansen kijkt mogen wij blij zijn met een gelijkspel'', is de aanvoerder realistisch voor de camera van ESPN.

''In de eerste fase speelden wij de bal goed over de grond, dan zie je dat we de koploper van de eerste divisie terugdringen'', vertelt de centrale verdediger, die mooie duels uitvocht met Robert Mühren. ''Dat is een mooie tegenstander, het is de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie. Hij loopt goed en loert echt op momenten. Dat kon je vandaag wel weer zien.''