Galtier: ''De wedstrijd tegen Ajax heeft de spelers geraakt''

0
Galtier: ''De wedstrijd tegen Ajax heeft de spelers geraakt''

OSC Lille heeft zichzelf een boost gegeven richting het duel met Ajax van donderdag. Lille wist zondag in de competitie met 1-4 t winnen van Lorient. 

"De wedstrijd tegen Ajax heeft de spelers geraakt en ze antwoordden erg goed", vertelt Lille OSC-trainer Christophe Galtier op de website van de club. "Dat is een goed teken, het zorgt ervoor dat we ons momentum behouden. De verwachtingen voor de wedstrijd tegen Ajax waren hoog, we waren teleurgesteld.

De voetbaltrainer denkt dat zijn ploeg in de returnwedstrijd beter voor de dag zal komen. "We kregen een tik op het hoofd, maar wat ik zaterdag op de training en vanavond zag, beviel me. Een ploeg die niet wraakzuchtig is, maar die zijn momentum wil behouden."

Ook Benjamin André, speler van Lille, wil het Ajax moeilijk maken donderdag. "Het zal compleet anders moeten dan wat we afgelopen donderdag hebben laten zien, toen speelden we met de handrem erop. We zetten weinig in op onze kwaliteiten: agressiviteit en snelheid. Ik hoop dat we een volledig ander gezicht laten zien."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 7 February 2021
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›