Max (PSV) legt uit: ''Dat we tweede zijn achter Ajax is logisch''

0
Max (PSV) legt uit: ''Dat we tweede zijn achter Ajax is logisch''

Philipp Max vindt het niet gek dat Ajax momenteel eerste staat in de Eredivisie. Volgens de vleugelverdediger van PSV heef dit alles te maken met de financiële mogelijkheden van beide topclubs.

"Dat we tweede zijn achter Ajax is logisch", vertelt de linksback tegenover Voetbal International. "Ze hebben meer financiële mogelijkheden. Dat ze in de winter voor 22,5 miljoen een goede spits als Sébastien Haller kunnen halen, is daarvan het voorbeeld."

"Misschien is logisch niet helemaal het goede woord", vervolgt Max. "In de twee duels die we al tegen hen hebben gespeeld, was het al spannend. Zij waren misschien in meer fases beter dan wij, maar we waren absoluut niet kansloos."

Max denkt echter nog dat PSV de Amsterdammers kan achterhalen, net als dat PSV in de return van de Europa League tegen Olympiakos een 4-2 achterstand goed kan maken. "Ik geloof echt dat we de volgende ronde in de Europa League nog kunnen halen en de titel heb ik zeker nog niet afgeschreven. Ajax komt naar ons, dus we hebben nog één mogelijkheid om van ze te winnen dit seizoen."

"Bovendien duurt de competitie tot in mei en volgens mij zijn er in het verleden knotsgekke ontknopingen geweest in de Eredivisie. We hebben de kans februari toch nog heel goed te eindigen, daar focus ik me op", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›