''Als ik Frank de Boer was nam ik Lang mee met de 23 van Oranje''

0
''Als ik Frank de Boer was nam ik Lang mee met de 23 van Oranje''

Volgens Sporza-journalist Filip Joos moet Noa Lang mee met Oranje naar het EK. De oud-Ajacied doet het goed bij Club Brugge en wist dit seizoen al elf keer het net te vinden. 

"Als ik bondscoach was nam ik hem mee met de 23 van Oranje", zegt Joos tegenover ESPN. "Ik snap waarom dat niet zo is, omdat jullie onze competitie niet hoog inschatten. En misschien hebben jullie daar ook wel gelijk in, maar de manier waarop hij hier is binnengekomen is echt wel straf."

Toch moet Nederland de Belgische-voetbalcompetitie niet onderschatten volgens de journalist. "Het is geen makkelijke competitie om in uit te blinken als aanvaller. En oké hij speelt in een geolied geheel in de beste ploeg van het land, dat is allemaal waar. Maar hij maakt best veel indruk."

"Hij paart het frivole wat hij in zijn spel heeft aan het doeltreffende en aan het collectief", legt Joos uit. "Dat is een beetje vreemd, maar dat doet hij echt." Joos is niet de enige die ziet dat Lang goed presteert bij Club Brugge. "Ik als liefhebber hoop dat we hem nog een jaar in Brugge zullen zien na dit seizoen. Maar ik twijfel er wel aan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›