Promes in de problemen: ''Er is conservatoir beslag gelegd''

0
Promes in de problemen: ''Er is conservatoir beslag gelegd''

Een eventuele aanhouding van Quincy Promes lijkt steeds dichterbij te komen. Onlangs verkocht Ajax de aanvaller voor 8,5 miljoen aan Spartak Moskou.

"John van den Heuvel meldt net bij crimedesk dat er door Promes zijn neef beslag is gelegd op zijn villa in Utrecht ter waarde van 1,2 miljoen en een bijgebouw van zes ton", vertelt Wilfred Genee tijdens de uitzending van Veronica Inside

René van der Gijp vraagt zich hardop af of dat zomaar kan, aangezien Promes nog niet veroordeelt is. "Dat kan in sommige situaties", vervolgt Genee, die advocatuur heeft gestudeerd. "Er loopt nu een zaak tegen hem. Er is conservatoir beslag gelegd omdat hij een schadevergoeding gaat eisen natuurlijk. En in dat kader kun je dan een beslag laten leggen." 

Voor hoelang Promes nog in Rusland kan blijven moet nog blijken. "Volgens mij is er een uitleververbod. Er is geen uitleververbod voor Russische-ingezetene die naar Nederland moeten worden gehaald maar voor een Nederlander schijnt dat eventueel wel mogelijk te zijn heb ik begrepen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›