Clubleiding PSV boos: ''Ihattaren zo openlijk met Ajax bezig''

0
Clubleiding PSV boos: ''Ihattaren zo openlijk met Ajax bezig''

De clubleiding van PSV is niet blij met de houding van Mohamed Ihattaren richting Ajax. PSV vindt dat de middenvelder onprofessioneel bezig is. 

"Het irriteerde de clubleiding dat Ihattaren, niet voor het eerst, zo openlijk met Ajax bezig was, waar hij ook een persoonlijk WhatsApp-berichtje had kunnen sturen", schrijft Marco Timmer op de website van Voetbal International. "Het zorgde in elk geval voor veel verontwaardiging bij de achterban van de Eindhovense club."

Daarnaast doet Ihattaren meer gekke dingen. "Ongeoorloofd zaalvoetballen bijvoorbeeld. Of dat hij een spierblessure oploopt terwijl hij een vrije dag heeft. Als Ihattaren aangeeft dat dit komt door het werk met een personal trainer, hoort PSV dat die hem al anderhalve maand niet heeft gezien."

De kans dat Ihattaren naar Ajax komt lijkt echter niet heel groot. Voorlopig zal PSV alsnog proberen zijn contract te verlengen. "Lukt dit niet, dan moet PSV de afweging maken of ze Ihattaren verkopen of dat ze hem aan zijn contract houden. Als Ajax zich bijvoorbeeld zou melden, dan is het laatste aannemelijk, maar op voorhand lijkt een verkoop veel logischer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›