''Voor mij een perfect moment om de stap naar Ajax te maken''

0
''Voor mij een perfect moment om de stap naar Ajax te maken''

Afgelopen week maakte Ajax bekend dat het een nieuw talent heeft aangetrokken. De 15-jarige Yoram Boerhout is vanaf komende zomer officieel Ajacied.

Twee jaar geleden probeerde Ajax de speler van SC Heerenveen ook al te verleiden tot een overstap naar Amsterdam. Boerhout koos toen echter voor een langer verblijf in Friesland. "Ik denk nog steeds dat dat een goede keuze was", vertelt hij tegenover Ajax Showtime. "Ik was nog erg jong en voelde me goed op mijn plek bij Heerenveen. Ik had mijn vrienden hier, alles ging prima."

"Nu was het voor mijn gevoel een hele andere soort interesse", vervolgt Boerhout. "Ik ben natuurlijk ook weer een stukje ouder en ben op het punt gekomen dat ik iets nieuws zou willen proberen. Ik zocht een nieuwe uitdaging en als een club van het kaliber Ajax dan voorbijkomt, is dat de perfecte stap."

Boerhout was voor zijn gevoel uitgeleerd bij Heerenveen en wilde een stap hogerop maken. "Door het spelen met betere jongens zal ik zelf ook beter worden. Dit is voor mij een perfect moment om de stap naar Ajax te maken. Ik ben er echt aan toe."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›