Ajax-huurling Danilo op de bank: ''Natuurlijk was ik boos''

0
Ajax-huurling Danilo op de bank: ''Natuurlijk was ik boos''

Danilo moest vrijdag op de bank beginnen bij FC Twente. De Braziliaanse topschutter vindt zijn goals niet meer zo makkelijk als voor de winterstop en werd geslachtofferd door Ron Jans.

"Ik was ook verbaasd. De trainer heeft me zijn keuze kenbaar gemaakt en ik weet eigenlijk niet wat te zeggen. Natuurlijk was ik boos want ik wilde spelen om mezelf te laten zien. Natuurlijk word ik boos als ik op de bank moet zitten want ik wil alle wedstrijden spelen. We hebben het er over gehad, ik mocht invallen en that's it", begint Danilo bij ESPN.

"De trainer heeft me verteld dat hij niet met me zou gaan starten. We hebben het erover gehad, maar ik weet niet zo goed wat ik er hier over moet zeggen", gaat de Ajax-huurling verder. "Hij heeft alleen gezegd: je begint op de bank dus ik ga niet starten met jou."

Danilo hoopt zijn basisplaats snel weer terug te verdienen. "Ik werk elke dag keihard om beter te worden. Ik kan niets veranderen aan de keuze om mij op de bank te zetten want ik ben niet de trainer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›